Recensies

href=”http://www.boodogsplace.nl/wp-content/uploads/2017/06/messi_2017-07-08-PHOTO-00001425.jpg”>messi_2017-07-08-photo-00001425

Ongeveer een 3 weken is Myko (Messi J) nu bij ons. Een zalig, ondeugend pupje van Teddy. Ondertussen is hij de dikste vriendjes met onze labrador, Pippa. 

Wij zijn super tevreden dat wij, totaal onverwachts, bij jullie terecht zijn gekomen. Het vertrouwen was er onmiddellijk en we kunnen ons geen betere plaats voorstellen waar we zo’n contact mee hebben. Gedurende de eerste weken na geboorte konden we alles mooi volgen via de webcam. Altijd waren we welkom om even een kijkje te komen nemen. Jullie hondjes krijgen ook zoveel aandacht en liefde en staan centraal in jullie leven. Echt een geweldige thuis.

Ook het zindelijk maken, verloopt heel vlot dankzij het gebruik van de puppytrainers die hij al heel goed kent van bij jullie. Heel prettig om zo’n ‘opgevoed’ pupje in huis te mogen hebben. 

Kortom, we raden het iedereen aan om met jullie contact op te nemen indien er interesse is voor een pupje.  

Groetjes en tot binnenkort 

Jitske, Veerle en Eric – likjes van Myko 

valeriedani1

Vanaf het eerste moment dat we onze kleine Dani (Ronnie) op de live webcam zagen, waren we verliefd en op slag verkocht. Dani is een super lief, vrolijk en sociaal pupje, en wat vinden we hem mooi met zijn blonde lokken! Ook was hij, toen we hem ophaalde, zo goed als zindelijk en vond Dani de bench al meteen een heerlijk en bekend plekje om lekker in te kunnen slapen.
We kennen Ab en Diana al heel lang en weten dat hun drie hondjes het beste thuis hebben. Ook de drie pupjes van Teddy hadden het geluk met alle aandacht en liefde de eerste weken bij hen op te groeien.
Voordat we Dani mee mochten nemen, waren we altijd welkom om even te komen kroelen. Daarnaast konden we Diana altijd bellen met vragen, ook nog nu Dani inmiddels bij ons woont.

Al met al: wat hebben wij geboft met Dani uit een nestje zoals deze! We zouden iedereen,  die een pomeriaanpupje in het gezin zou willen opnemen, een pupje uit dit fijne thuis aanraden.

Liefs,
Bobby, Valérie & Dani
petra-met-skylin-jpegskyline-jpeg

Via facebook zijn wij in contact gekomen met Diana,
die toen net twee nestjes had gehad en nu geen puppy’s had, Maar we mochten meteen komen kijken naar haar hondjes en hoe ze leefde
De hondjes waren zo mooi en lief dat we meteen verliefd waren en wilde wachten op een volgend nestje.
Toen Kristy zwanger bleek te zijn waren we in de wolken vooral onze dochter want die had vanaf het eerste moment een speciale band met Kristy.
We zijn toen ook al langs geweest om even bij Kristy te kijken.
Toen de puppy’s na een moeilijke bevalling waren geboren en er een teefje bij zat die voor ons was zijn we meteen na een paar dagen wezen kijken.
En daarna nog heel vaak. Altijd waren we welkom bij Diana en Ab, en werden onthaald met koffie en na de bevalling met beschuit met muisjes.
Kristy bleek geen melk te hebben toen moest Diana om de drie uur voeden, ze heeft ze zo super goed verzorgd, met zoveel liefde.
En nu een paar dagen geleden onze Skylin (Ashley) opgehaald.
Wat een moeilijk afscheid was dat voor Diana.
Maar wat zijn wij blij met onze mooie en lieve Skylin.
Ze is super lief en ook nog eens erg mooi.
We gaan Ab en Diana vast nog vaker zien en houden zeker contact.
Nogmaals heel erg bedankt voor de bezoekjes en jullie goede zorgen.
Petra ,Arthur, Nadia en Ciara en natuurlijk Skylin

Na 12 jaar
Na 12 jaar ben je er dan eindelijk
lieve kleine Bless .Zo mooi wit met bruine vlekjes net als haar vader Tommie .Wat zijn we blij dat we Ab en Diana hebben leren kennen en hun lieve hondjes.We zijn ze heel erg dankbaar dat ze zo hun best hebben gedaan voor Bless,die slecht at en ze met `n flesje met alle liefde en zorg is groot gebracht.We mochten meerdere keren per week met `t hele gezin langskomen. Zo bouw je een goede band op met je pup. Vanaf dag 1 sliep ze de hele nacht door beneden in de woonkamer. Nog steeds mogen we Diana contracteren voor vragen en tips en sturen we grappige foto`s op van Bless. We konden geen betere familie en nestje bedenken om in op te groeien.
Voor iedereen die een pomeriaantje wil raad ik zeker dit vertrouwde zorgzame lieve gezin aan.
Liefs Marlou en Bless