Onze Pomeranian

“>teddy
De Pomeriaan op de foto`s boven is Teddy, ze is een teefje en is geboren in Laren op 03-10-2015 en weegt nu 2,5 kg. Ze was onze eerste Pomeriaan (heeft geen stamboom maar daarom niet minder mooi) zij is zo schattig dat wij verliefd werden op dit ras.
Teddy speelde zo graag met andere Pomeriaantjes dat wij besloten om er nog een te nemen en dat werd Boo.
Samen zijn ze nu onafscheidelijk, ze spelen, slapen en kroelen met elkaar.
IMG-20160901-WA0010
foto-boo-kapper-jpeg

De Pomeriaan op de foto`s boven is Boo één van onze teefjes, ze is een kleine Pomeranian (weegt ongeveer 2kg). Boo heeft een stamboom en heeft in Rusland al met een show meegedaan waar ze eerste werd.
Ze is geboren op 01-01-2016.
Ze heeft een mooie dikke fleece vacht, hele kleine oortjes en een plat neusje. Ze is slim, sociaal, beweeglijk, lief voor kinderen, knuffelig naar anderen, rustig in huis, en speelt graag met haar oudere zus Teddy. Bovenal is Boo een fantastisch familielid.
tommy-jpegtommy
Op de foto`s hier boven is Tommie hij is onze reu ,geboren op 21-2-2016 en heeft ook een stamboom
Het is een heel klein mannetje van 1.5kg.
Tommy zal voor het nageslacht gaan zorgen!Tommie heeft een eigen instagram pagina: tommieboy2016

kristy
kristy
kristy-14-12-18
Op de foto`s boven zien we ons teefje Kristy,ze is geboren op 8-4-2017 en heeft ook een stamboom.
foto-babs

babs nu 9 maanden
babs nu 9 maanden

Op de foto`s boven zien we Babs, Babs is een teefje geboren bij ons thuis op 20-6-2017 en is het kindje van onze Boo ( zie boven ) en vader Happy ( zie foto`s) en heeft ook een stamboom.

Zelf zijn wij lang op zoek geweest naar een kleine mooie Pomeranian, dat viel niet mee. Bij heel veel aanbieders hadden we te maken met een broodfokker.
Een broodfokker geeft opdracht om zo veel mogelijk hondjes uit een vreemd land hier naartoe te halen, om ze vervolgens te verkopen uit een zogenaamd liefdevol nest. Het is verschrikkelijk om te horen hoe dat er aan toe gaat. Vaak zijn deze hondjes ziek of hebben tijdens de reis een trauma opgelopen.
Vaak worden deze puppy’s als Pomeranian aangeboden maar blijkt later dat ze uitgroeien tot Keeshonden (Keeshonden hebben een langere spitsige snuit zij hebben grotere oren en worden gemiddeld 5 kg).
Als het nog kleine schattige pups zijn is dit allemaal erg moeilijk te zien!

Onze puppy’s worden in huis geboren. Ze worden met liefde groot gebracht en mogen pas het nestje verlaten als ze oud genoeg zijn en als alles in orde is.
Er wordt tegenwoordig DNA afgenomen van de pups om aan te tonen wie de vader en moeder zijn zodat hier nooit over gelogen kan worden.

Wij proberen deze website regelmatig uit te breiden en te verbeteren dus als u iets mist over de Pomeranian dan horen wij dat graag van u.

Wij staan u graag te woord!

Volg ons op Facebook en Instagram!